OlviGent 09/225.46.44

Je bent op zoek naar een goede school waar je een degelijke beroepsopleiding kan volgen?
Als je bij ons komt schoollopen, zorgen we er samen voor dat je tevreden bent met je keuze.

OLVIGent staat garant voor praktijkgericht en kwalitatief beroepsonderwijs op maat van elke leerling.

Neem gerust de tijd om een kijkje te nemen op onze site en contacteer ons indien je meer wil weten.

Actueel

Herstart 4 januari

De school is gesloten van maandag 21 december tot zondag 3 januari.

Zoals deze week door de overheid meegedeeld gelden er vanaf nu strengere regels voor iedereen die deze vakantie op reis is geweest.

Concreet zijn de reisregels verstrengd om te vermijden dat reizigers besmettingen invoeren en om de mogelijke verspreiding van nieuwe varianten van het virus tegen te gaan. Hoe beter de regels worden opgevolgd, hoe beter voor de samenleving in het algemeen en dus ook voor de scholen.

Wat betekent dit voor leerlingen die terugkeren uit een rode zone?

Zij worden beschouwd als een hoogrisicocontact en moeten zich onmiddellijk na hun terugkeer laten testen. 7 dagen na hun aankomst moeten ze een tweede test ondergaan.

In afwachting van een negatief resultaat van de tweede test gaan ze in quarantaine. Pas na een negatief resultaat van de tweede test stopt de quarantaine.

Omwille van een te hoog gezondheidsrisico wordt de leerling tijdens deze verplichte quarantaineperiode niet toegelaten op school. De ouders verwittigen de school op maandag 4 januari vóór 9.00 u: telefonisch 09/225 46 44 of via e-mail: info@olvigent.be

Richtlijnen leerlingen en bezoekers

Alle geldende richtlijnen op school voor leerlingen en bezoekers kan u nalezen op de infopagina

Gewijzigde lesrooster

Na de kerstvakantie wijzigt het lesrooster voor heel wat klassen. Je hebt het nieuwe rooster meegekregen met je rapport. Pas op! Tijdens de vakantie vonden nog enkele kleine wijzigen plaats. Raadpleeg dus zeker jouw digitale schoolagenda op SmartSchool om je correct lesrooster te kennen.

Proclamatie 2020

10-09-2020


In het rijtje van evenementen die niet konden doorgaan vanwege de corona-maatregelen hoorde spijtig genoeg ook de proclamatie van juni thuis. Voor onze zesde- en vooral zevendejaars een einde in mineur van hun middelbare schoolloopbaan.

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

7de jaar Organisatie-assistentie

In het zevende jaar Organisatie-assistentie bouwen de leerlingen verder op de competenties die ze hebben verworven in het vijfde en zesde jaar logistiek assistent, maar werken in complexere situaties. Ze worden voorbereid op het werken in een ziekenhuis met patiënten met psychische problemen en een lichamelijke of mentale handicap.

7de jaar Organisatie-assistentie

Kom meer te weten over onze studierichtingen

Een blik in onze school

Het didactisch kapsalon

Het oefenrestaurant

De speelplaats

De didactische keuken

Het virtueel kantoor

Onze-Lieve-Vrouwe-instituut Gent
Tweebruggenstraat 55, 9000 GENT
Tel.: 09 225 46 44
info@olvigent.be