OlviGent 09/225.46.44
Welkom op OLVIGent

Welkom op OLVIGent

OPENSCHOOLDAG 25 MEI | 13-17 UUR

Schrijf je in!

Actueel

Openingsuren zomervakantie

Het onthaal van de school is in de zomer open op weekdagen van van maandag 1 juli t.e.m. vrijdag 5 juli en van vrijdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 30 augustus van 9u-12u en van 13u-16u. Inschrijven kan van 10u-12u en van 13u30-16u.

Einde schooljaar

De zomervakantie is in zicht. Op vrijdag 21 juni sluiten we het schooljaar feestelijk af met de Cultuurdag. Alle leerlingen worden die dag ondergedompeld in de cultu(u)r(en) van Gent, die stad die ons allemaal verbindt. We eindigen in de namiddag met een spetterende slotshow.

Van maandag 24 tot donderdag 27 juni vinden de delibererende klassenraden plaats., met aansluitend op donderdag het oudercontact van 16 tot 19 uur. Op vrijdagvoormiddag vinden tot slot de leerlingencontacten plaats.

De afstuderende zesde- en zevendejaars worden plechtig geproclameerd op dinsdag 25 juni om 18 uur. De proclamatie en aansluitende receptie vinden plaats in de feestzaal en tuin van Nieuwenbosch Humaniora.

Laatste nieuws

Openschool­dag

25-05-2024

Openschool­dag


Terugblik op onze infodag/schoolfeest.

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

7de jaar Haarstilist

De leerlingen van het zevende jaar Haarstilist zijn reeds gekwalificeerd om te werken in een kapsalon, maar een kapsalon runnen houdt heel wat meer in. Dit leren ze door op school een eigen didactische kapsalon op te starten, maar ook door deel te nemen aan kappersbeurzen en een photoshoot-wedstrijd.

7de jaar Haarstilist

Kom meer te weten over onze studierichtingen


Brut Nature


Een blik in onze school