Concept

De Brut Nature is de puurste van alle champagnes. Geen toegevoegde suikers, maar de echte, eerlijke smaak van mousserende wijn.

De leerlingen Restaurant en Keuken van het Onze-Lieve-Vrouwe instituut zijn niet altijd de meeste fijngevoelige leerlingen in hun communicatie. Ze kunnen hard zijn, voor elkaar én voor de leerkrachten, maar ze zijn eerlijk en puur, én willen een positieve indruk maken.

BRUT NATURE is dus de ideale naam voor hun didactisch restaurant. Hier leren ze in de praktijk wat het is om mee te draaien in een restaurant: maaltijden bereiden, gasten ontvangen, gerechten serveren, tafels klaarzetten en zo veel meer.

U kan in het restaurant terecht voor een lunch op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Een lunch bestaat uit hoofdgerecht en voorgerecht of dessert. Op dinsdag en woensdag koken de leerlingen 3RK, op donderdag en vrijdag 4RK. De prijs van een lunch ligt meestal rond €12 op dinsdag en woensdag, en rond €15 op donderdag en vrijdag. Gelieve telkens het menu te raadplegen voor de correcte prijs.

U bent welkom vanaf 11u50. De lunch begint stipt om 12u05. Gelieve tijdig aanwezig te zijn.

Menu

dinsdag
22-01-2019

amuse

steak
frietjes
champignonsaus
witloofsalade

citroenmousse


Koffie inbegrepen

€ 12

woensdag
23-01-2019

amuse

steak
frietjes
champignonsaus
witloofsalade

citroenmousse


Koffie inbegrepen

€ 12

donderdag
24-01-2019

amuse

pasta met kip en groenten

crêpes Suzette
zaalbereiding


Water inbegrepen

€ 15

vrijdag
25-01-2019

witloofsoep

eendenborstfilet
stoofpeertjes
pommes dauphines
vleesjus

citroenmousse
citrusfruit
kokoscrumble


€ 15

dinsdag
29-01-2019

champignonvéloute

saltimbocca van kip
infusie van paprika
oventomaat
krielaardappel

soesje


Koffie inbegrepen

€ 12

Reserveren

Voor reservaties kan u tijdens de schooluren bellen naar het nummer 09 225 46 44. De plaatsen zijn beperkt, dus tijdig reserveren is aan te raden. Hou zeker ook de Facebook-pagina van de school in het oog voor last-minute vrijgekomen plaatsen.

OLVIGent.be ™